Marvel heeft probleem door arrestatie grote ster

News
maandag, 27 maart 2023 om 10:30
ant man and the wasp quantumaniaf1673354592
Acteur Jonathan Majors is gearresteerd door de politie. Hij zou een vrouw, naar verluidt zijn vriendin, hebben aangevallen. Majors speelt momenteel een sleutelrol in de Marvel-films.
Afgelopen weekend is Jonathan Majors in New York gearresteerd wegens het aanvallen van een 30-jarige vrouw (via Variety). Zij was volgens sommige bronnen de vriendin van Majors. Ze is met lichte verwondingen aan haar hoofd en nek naar het ziekenhuis gebracht.
Tijdens een ruzie zou Majors het slachtoffer hebben aangevallen in een auto. De politie overweegt verschillende aanklachten, maar volgens woordvoerders en de advocaat van Majors is hij onschuldig. Zijn advocaat noemt hem zelfs het slachtoffer van het incident.
De advocaat van Majors stelt dat het incident ontstond door een “emotionele crisis” van de vrouw, wat de echte reden zou zijn dat ze in het ziekenhuis is opgenomen. Dat Majors is gearresteerd zou niet zijn omdat hij haar aanviel. De politie van New York is verplicht om in gevallen als deze een arrestatie te doen, wat de reden is dat Majors is opgepakt, beweert Majors’ advocaat.

Jonathan Majors had grote Marvel-rol

Jonathan Majors is recent een prominente naam geworden in Hollywood. Dat heeft hij te danken aan rollen in onder andere Creed III en het MCU. Voor Marvel speelt hij Kang the Conqueror, die bedoeld was als de grote schurk van de komende fases van het filmuniversum. Of Marvel pannen gaat wijzigen na dit incident is niet bekend en hangt mogelijk af van de juridische afloop van de zaak.