Indiana Jones and the Dial of Destiny release op Disney+ onthuld

News
donderdag, 02 november 2023 om 15:30
indiana jones and the dial of destiny st 22 jpg sd high 2023 lucasfilm ltd tm all rights reservedf1689950858
Goed nieuws voor als je Indiana Jones and the Dial of Destiny wil kijken met kerst. Vlak daarvoor staat namelijk de release van de nieuwe film gepland op Disney+.
Lange tijd gingen er geruchten en gesprekken over een nieuwe Indiana Jones film met de inmiddels 81-jaar oude Harrison Ford in de hoofdrol. Eerder dit jaar was het dan eindelijk zover met de release van Indiana Jones and the Dial of Destiny.
Heb je de film in de bioscoop gemist of kijk je het nieuwe avontuur van Indy liever op de bank? Dan is er nu goed nieuws. Disney heeft namelijk onthuld wanneer Indiana Jones and the Dial of Destiny op Disney+ verschijnt. We moeten nog even geduld hebben, want op vanaf 15 december is de film te zien op de streamingdienst. Een mooi avontuur dus om van te genieten rond de kerstdagen.
Opvallend genoeg kunnen kijkers in de Verenigde Staten al eerder van Indiana Jones and the Dial of Destiny genieten. Daar staat de release op Disney+ namelijk gepland voor 1 december.

Op avontuur met een peetdochter

The Dial of Destiny draait om het gelijknamige artifact, dat Indiana Jones in 1944 heeft bemachtigd van de nazi’s, samen met collega Basil Shaw. Twintig jaar later heeft de dochter van Basil, en de peetdochter van Indiana, Helena Shaw (Phoebe Waller-Bridge) erg veel interesse in de Dial.
Zij is alleen niet de enige, want de Duitse wetenschapper Jürgen Voller (Mads Mikkelsen), die voor de nazi’s werkte, wil ook weer de Dial of Destiny bemachtigen. Net zoals de andere Indiana Jones films zorgt het voor een internationaal avontuur met een grote hoofdprijs.