Epic laat je belasting ontduiken met gratis game

News
donderdag, 02 november 2023 om 16:30
epic gamesf1645113725
Epic Games gaat op de spannende tour. Dit keer geen griezelfestijn zoals de voorbije weken, maar dit keer helpt Epic Games je met het ontwijken van de belastingen in een gratis game.
De wintertijd is ingegaan in Nederland, maar dat is niet overal het geval! Daarom is de gratis game van Epic Games deze week een uurtje eerder te spelen. Na het griezelen met The Evil Within de afgelopen week houdt Epic Games het deze week ietsje rustiger. Geen grof geweld, maar iets wat misschien heel saai klinkt: belasting ontwijking! Tenminste, dat zou je misschien denken. In Turnip Boy Commits Tax Evasion kom je er achter dat iets saais als belastingen behoorlijk spannend kan zijn, helemaal als je daardoor je huis uit gezet wordt en je genoodzaakt bent de wijde wereld in te trekken.
Je eerste doel is om genoeg fortuin te verzamelen om je enorme belastingschuld alsnog te kunnen voldoen, maar al snel kom je erachter dat er veel meer aan de hand is. Als Turnip Boy bezoek je enorme doolhoven, ontmoet andere groenten en neem je het op tegen een grote diversiteit aan dieren die je naar het leven staan. Misschien kan je zelf het corrupte regime dat de moestuin beheerst omver gooien?
Turnip Boy is een bijzonder charmante game met puzzels en een combinatie van verschillende soorten gameplay. Ontwikkel groenten en planten die je kunnen helpen in je tocht, los puzzels op, verzamel hoeden en belastingdocumenten (en verscheur ze!) en vind schatten waarmee je je belastingschulden kan inlossen.

Gratis games in de Epic Games Store

In tegenstelling tot veel andere 'gratis' games zijn de wekelijkse gratis games in de Epic Games Store echt gratis. Je hoeft er niets voor te doen, behalve het claimen van de game. Je hebt er geen abonnement voor nodig en hoeft er geen andere aankoop voor te doen!
Eenmaal geclaimed blijft de game voor altijd van jou. Wie regelmatig games in de Epic Games Store claimt heeft zo al honderden gratis games weten te scoren, waaronder Death Stranding, Homeworld Remastered Collection, Fallout New Vegas, Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War, Shadow Tactics - Aiko's Choice, Dishonored en nog veel meer.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.