Max Verstappen verklapt hoe nieuwe Red Bull eruit komt te zien

News
donderdag, 08 februari 2024 om 14:00
max verstappen gp hongarije 2023f1690284140
Volgende week presenteert Red Bull Racing de nieuwe RB20. Maar Max Verstappen heeft nu al verklapt hoe de wagen eruit komt te zien tijdens een livestream.
Voorafgaand aan een nieuw F1-seizoen worden eerst de nieuwe auto’s van de teams aan het grote publiek getoond. Normaal staat het begin van het jaar volledig in het teken van die presentaties in de Formule 1, hoewel dat dit jaar wel even anders is met onder andere het ontslag van Guenther Steiner en de overstap van Hamilton naar Ferrari.
Tot nu toe zijn er vier van de tien auto’s gepresenteerd en het lijkt bijna in de omgekeerde volgorde van het kampioenschap te gaan. Als laatste staat namelijk Red Bull Racing op het programma, op 15 februari om precies te zijn.
Maar het lijkt erop dat het niet heel interessant wordt om in te schakelen voor de presentatie. Dat komt voor niemand minder dan Max Verstappen, die tijdens een livestream van Team Redline heeft verklapt wat we kunnen verwachten volgende week: “Hij gaat er precies hetzelfde uitzien.”

Een klassiek ontwerp

Het komt niet als een totale verrassing, Red Bull Racing is normaal vrij conservatief als het aankomt op de livery van de auto. Het ontwerp is inmiddels ook wel te zien als een klassieker, evenals McLaren dat vroeger bijvoorbeeld was met het Marlboro-ontwerp en Ferrari uiteraard met het rode chassis. De RB20 die donderdag wordt onthuld zal waarschijnlijk ook niet met de nieuwe aerodynamica voor aankomend seizoen zijn uitgerust.