YouTuber maakt GTA 6 trailer op bijzondere manier na

News
donderdag, 08 februari 2024 om 14:30
gta 6f1701953898
Na lang wachten was het in december eindelijk tijd voor een GTA 6 trailer. Die is inmiddels bijzonder veel bekeken. Maar wie hem toch nog een keer wil zien, heeft nu een bijzondere versie om te kijken.
Trailers die veel bekijks trekken willen nog wel eens nagemaakt door fans en content creators. Nieuwe titels in een franchise worden bijvoorbeeld zo goed en zo kwaad als het kan nagebootst in een oudere game. Maar de Franse YouTuber CYRILmp4 is een stapje verder gegaan.
Hij heeft de GTA 6 trailer namelijk in live-action nagemaakt. Daarvoor is hij afgereisd naar Miami, de stad waarop Vice City is gebaseerd. Een vergelijking van zijn werk en de trailer gaat rond op social media en krijgt veel positieve reacties.
Dat is niet zozeer omdat mensen onder de indruk zijn van de live-action versie, maar omdat hij illustreert hoe goed de game eruit ziet. Sommige gebruikers op Reddit vinden het lastig om het verschil te zien tussen het echte leven en de game. Er zijn zelfs reacties dat de game er in sommige shots beter uit ziet.

Wanneer is de release van GTA 6?

Het is nog even afwachten wanneer GTA 6 precies verschijnt. Er is een release beloofd voor 2025, in eerste instantie alleen voor PS5 en Xbox Series X, maar een datum is er nog niet. Ook kan het natuurlijk zijn dat de game nog wordt uitgesteld.