Marvel’s Spider-Man 2 update onthult mogelijke DLC

News
vrijdag, 08 maart 2024 om 16:00
marvels spider man 2 venomf1689930411
Er is een nieuwe update uit voor Marvel’s Spider-Man 2. Die is bedoeld om New Game+ en een paar andere features toe te voegen, maar heeft ook onbedoelde effecten. Mogelijk is door de update zelfs een toekomstige DLC onthuld.
Let op: dit bericht bevat potentiële spoilers voor Spider-Man 2">Marvel's Spider-Man 2!
Iemand bij Insomniac Games lijkt iets over het hoofd te hebben gezien, want de nieuwste update geeft spelers per ongeluk toegang tot twee menu’s die eigenlijk alleen voor ontwikkelaars zijn. Als je daarin rondneust kun je je save file kwijtraken, maar dat houdt sommige spelers niet tegen.
Op die manier is nu ook iets interessants ontdekt, namelijk een heel menu rondom een villain arc die momenteel nog niet in de game voorkomt. Het gaat om een verhaal rondom Beetle, het alias van het personage Janice Lincoln. Zij is de dochter van Tombstone en vecht in de comics vaak tegen Captain America en Black Widow.
Het lijkt goed mogelijk dat Beetle centraal zal staan in een DLC voor Marvel’s Spider-Man 2. Momenteel is er nog geen DLC aangekondigd, maar de game zelf teaset al een avontuur rondom een andere schurk. Het lijkt dus niet onwaarschijnlijk dat er op een gegeven moment een uitbreiding komt.

Marvel’s Spider-Man 2 Beetle DLC op komst?

Dat er sporen van een Beetle villain arc in Marvel’s Spider-Man 2 zitten, is geen garantie dat we die arc daadwerkelijk gaan zien. DLC is misschien niet onwaarschijnlijk, maar het komt ook voor dat er sporen van definitief geschrapte content achterblijven in een game. De tijd zal leren wat hier aan de hand is.