Spider-Man acteur: “Insomniac is nog niet klaar met mij”

News
woensdag, 28 februari 2024 om 15:30
marvels spider man 2f1649944285
Na een game rondom Peter Parker en een game over Miles Morales, verdeelde Marvel’s Spider-Man 2 de aandacht over beide versies van de superheld. Kort na release gaf Insomniac alleen aan dat Miles voortaan de belangrijkste Spider-Man zou zijn in dat universum. Maar dat wil niet zeggen dat Peter Parker uit het verhaal verdwijnt.
Let op: Dit bericht bevat spoilers voor Marvel’s Spider-Man 2!
In het Marvel-universum van Insomniac is Peter Parker al in de eerste game een vrij ervaren Spider-Man. Het is daarom ook geen wonder dat hij op het einde van Spider-Man 2 het stokje min of meer overdraagt aan Miles Morales. Het duurde ook niet lang na release voordat de ontwikkelaars bevestigden dat Miles in de toekomst centraal zou staan.
Maar in een interview met Variety laat Peter Paker-acteur Yuri Lowenthal weten dat Insomniac waarschijnlijk niet klaar is met zijn personage. Volgens hem is het onwaarschijnlijk dat Peter helemaal stopt en dat Miles al zijn taken overneemt. Peter wil volgens Lowenthal misschien graag geloven dat hij kan stoppen als Spider-Man, maar de acteur gelooft niet dat dat gaat gebeuren.
Wel benadrukt Lowenthal dat hij niet weet wat er staat te gebeuren in een volgende Spider-Man game. Hij heeft nog geen script gelezen. Maar hij is ervan overtuigd dat Peter Parker er nog in voorkomt.

Spider-Man universum van Insomniac gaat flink groeien

Er zijn ook nog genoeg games waarin Peter eventueel terug kan komen. Gelekte plannen van Insomniac onthullen dat er nog veel games op de planning staan in dit Marvel-universum. Wolverine is al aangekondigd, maar ook Spider-Man 3, Venom en een X-Men game lijken een zekerheid.