Verwacht niet de wereld van nieuwe Hogwarts Legacy updates

News
vrijdag, 08 maart 2024 om 15:30
hogwarts legacyf1673674949
Hogwarts Legacy was vorig jaar een enorm succes, de game wist zelfs meer te verkopen dan Call of Duty, iets dat zeer weinig voorkomt. Avalanche Software is bovendien nog niet klaar met de game en komt dit jaar nog met updates. Daar moeten fans alleen geen te hoge verwachtingen van hebben, waarschuwt de ontwikkelaar.
Ondanks enige controverse is Hogwarts Legacy door veel fans goed ontvangen. Spelers die de game nog niet neer willen leggen kunnen dit jaar bovendien nog uitkijken naar nieuwe updates, die ook nieuwe features met zich meebrengt. Avalanche Software heeft alleen nog niet gedeeld wat voor updates en features dat zijn.
Ook nu is de studio nog niet zo ver om te vertellen wat er op de planning staat, maar community manager Chandler Wood wil wel even zorgen dat fans juiste verwachtingen hebben. Op Twitter schrijft hij dat Avalanche heel bewust sprak van “aanvallende updates en features”. Er is niets groots beloofd en de update is een “kleine manier” om waardering te tonen voor de goede ontvangst van de game.

Exclusieve PlayStation-quest Hogwarts Legacy naar andere platforms

Hoewel er dus geen grote uitbreiding op het programma lijkt te staan, kan een groot aantal spelers nog wel uitkijken naar iets dat voor hen nieuw is. Een quest voor de game die eerder exclusief voor PlayStation was, komt later dit jaar namelijk naar andere platforms.
Wanneer de update komt is nog niet helemaal duidelijk. Wood heeft het over deze zomer, maar hij noemt nog geen maand of datum. Waarschijnlijk horen we in de komende maanden meer over de Hogwarts Legacy updates.

Populair Nieuws