Marvel’s Spider-Man 2 is nu al te downloaden!

News
maandag, 16 oktober 2023 om 11:30
fjvoqhbveaa6ait1f1670830430
Deze week is het zover: Peter Parker en Miles Morales beleven een gloednieuw avontuur in New York. Marvel's Spider-Man 2 verschijnt op vrijdag, maar je kunt hem nu al downloaden. Dat betekent alleen niet dat je al kunt gaan spelen.
Als je al vijf jaar wacht op Marvel’s Spider-Man 2, wil je natuurlijk ook zo snel mogelijk in de game kunnen duiken wanneer hij uitkomt. Om er zeker van te zijn dat je op de dag van release meteen kunt gaan spelen, kun je het beste gebruik maken van de mogelijkheid om te pre-loaden. Wie een digitale pre-order heeft kan de download nu alvast aanzetten in de PlayStation Store.
De pre-load is ook geen overbodige luxe. Marvel’s Spider-Man 2 heeft namelijk een bestandsgrootte van 98 GB op PS5. Afhankelijk van je internetsnelheid kan die download een poosje duren, dus het liefst wil je het niet op de dag van release willen doen. Daar komt bij dat het op die dag nog wel eens druk kon zijn met veel mensen die de game tegelijk willen downloaden, wat de tijd die daarvoor nodig is er niet korter op maakt.

Wanneer is de release van Marvel’s Spider-Man 2?

Marvel’s Spider-Man 2 is vanaf 20 oktober beschikbaar. De game wordt in Nederland speelbaar vanaf 6.00 ‘s ochtends. Dat zal voor veel mensen geen redelijke tijd zijn om de game op te starten, maar als jij op dat moment tijd hebt om te spelen, is het een goed idee om de pre-load van tevoren aan te zetten.
Als je zonder al te veel spoilers aan de game wil beginnen moet je de komende dagen nog even uitkijken. Insomniac Games waarschuwde al eerder voor spoilers. Niet veel later lekten er inderdaad allerlei beelden uit. Zo is het eerste uur van de game gelekt, waar meer spoilers in zitten dan je misschien verwacht.