Zo bereid je je voor op de Marvel's Spider-Man 2 release

Article
vrijdag, 13 oktober 2023 om 14:00
spider man 2 hero 1f1695901509
Nog een klein maandje wachten en dan is het tijd voor Marvel’s Spider-Man 2. De nieuwe game van Insomniac Games is bijna hier, maar je kunt jezelf nu alvast goed voorbereiden op de nieuwe open-world game. Wij zetten de beste manieren om je op de Marvel's Spider-Man 2 release voor te bereiden voor je op een rijtje.

1. Speel Marvel’s Spider-Man (en Miles Morales)

Natuurlijk moet je beginnen met het spelen van Marvel’s Spider-Man en het vervolg Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. Het verhaal van deel 2 speelt zich namelijk tien maanden af na laatstgenoemde titel. Net als met een goede serie begin je niet bij seizoen 3, maar gewoon bij het begin.
Gelukkig is er nog tijd om dat te doen. Marvel’s Spider-Man 2 verschijnt namelijk pas op 20 oktober en dat is genoeg tijd om beide games door te spelen. Tenminste, als je je richt op de hoofdlijn van het verhaal. Marvel’s Spider-Man speel je dan in zo’n vijftien uur uit, terwijl je voor Miles Morales’ avontuur pakweg acht uur nodig hebt.

2. Lees Marvel's Spider-Man 2 (2023) #1

Na de eerste games te hebben gespeeld, is het ook aan te raden om de prequel comic te lezen voor Marvel’s Spider-Man 2. Deze kwam eerder dit jaar uit als verrassing voor Free Comic Book Day en is nog altijd gratis te lezen. Het verhaal komt uit de pen van Christos Gage, de schrijver van de eerste game, en speelt zich af na de Miles Morales-game. Hierin wordt alvast een klein voorproefje gegeven van de samenwerking tussen Peter en Miles.

3. Spider-Man 3 kijken kan geen kwaad

In de afgelopen 20 jaar zijn tal van Spider-Man-films verschenen, maar één van de minst geslaagde films is toch wel zeker Spider-Man 3 van Sam Raimi. Toch is het geen gek idee om die film nog een keertje te kijken als je je goed wil voorbereiden op Marvel’s Spider-Man 2.
De nieuwe game zet Venom namelijk centraal als één van de schurken waarmee je te maken krijgt als Peter Parker en Miles Morales. Uit de beelden die nu al gedeeld zijn, is duidelijk dat Peter bijvoorbeeld te maken krijgt met de Symbiote Suit. Dat overkomt hem ook in de film, dus op die manier kun je jezelf alvast een beetje lekker maken voor de game.
marvels spider man 2 venomf1689930411

4. Lees Kraven’s Last Hunt

Natuurlijk is er nog een andere grote schurk die centraal staat in de aanstaande Spider-Man-game en zijn naam is Kraven. De vijand doet bij velen alleen nog geen belletje rinkelen en dat komt doordat deze jager nog nooit een grote rol kreeg in één van de Spider-Man-films. In de stripboeken staat de slechterik er beter op.
Kraven heeft namelijk de hoofdrol in één van de beste verhaallijnen uit de Spider-Man-stripboeken. The Amazing Spider-Man: Kraven’s Last Hunt is de naam van het verhaal, waarin de jager zichzelf van zijn beste kant wil laten zien. Kraven wil bewijzen dat hij beter is dan Spider-Man en opent de jacht op de held uit New York.
De kans is dan ook aanzienlijk dat de verhaallijn als inspiratiebron is gebruikt voor de nieuwe game. Er is dan eigenlijk ook geen betere plek om meer te weten te komen over het personage dan via deze comic.

5. Pre-order de game (en/of accessoires)

We sluiten af met de laatste manier om je voor te bereiden op Marvel’s Spider-Man 2 en dat is via het plaatsten van een pre-order. Als je al zeker weet dat je de game gaat spelen, kun je door middel van een pre-order je voordeel op doen namelijk. Het pre-orderen van de normale editie van de game brengt je namelijk het voordeel dat je twee pakken al vroegtijdig krijgt. Ook krijg je alvast één van de gadgets en drie skillpunten om te spenderen.
Via de digitale deluxe edition die je via de PlayStation Store kunt halen, wordt het voordeel nog groter. Dan krijg je namelijk in totaal tien pakken (vijf voor Miles en vijf voor Peter) die helemaal niet op normale wijze vrij te spelen zijn in de game. De andere pre-order voordelen zijn dan ook geldig.
Wie niet genoeg kan krijgen en helemaal op de hypetrein zit voor de nieuwe game kan natuurlijk ook nog op jacht gaan naar de nieuwe Marvel’s Spider-Man 2 controller of de console covers. Wel moet je dan wat geluk hebben, want momenteel is deze nergens meer op voorraad.

Populair Nieuws