Vol uur Marvel’s Spider-Man 2 gameplay gelekt

News
vrijdag, 13 oktober 2023 om 11:30
fjvoqhbveaa6ait1f1670830430
Het duurt niet lang meer voor Marvel’s Spider-Man 2 verschijnt en dat betekent helaas ook dat er hier en daar spoilers op beginnen te duiken. Er zijn al veel screenshots gelekt waarin bijvoorbeeld pakken worden getoond. Nu is een vol uur aan gameplay uit het begin van de game online opgedoken.
Het komt helaas maar al te vaak voor dat games vroegtijdig in handen komen van mensen die er niet zorgvuldig mee omgaan. De laatste paar weken voordat een game uitkomt moeten fans die niets willen weten voor ze er aan beginnen geregeld social media vermijden om spoilers uit de weg te gaan. Onlangs waarschuwde Insomniac Games dat ook Marvel’s Spider-Man 2-fans goed op moesten letten.
Die waarschuwing blijkt niet onterecht, want het eerste uur van de game staat op het internet (via Insider-Gaming). Je verwacht misschien dat dat redelijk veilig is om te kijken, maar er komen meteen in dat uur al dingen voorbij die nog niet getoond zijn, waaronder een vijand. De gameplay opzoeken is dus op eigen risico.
Uiteraard kan het ook als je de gameplay niet opzoekt alsnog gespoild wordt. Niet iedereen online houdt rekening met de medemens als het gaat om het posten van clips uit of opmerkingen over gelekte gameplay. Gelukkig is er nog maar een week te gaan voor je zelf met Spider-Man 2 aan de slag kan.

Marvel’s Spider-Man 2 wordt een groot avontuur

De nieuwe Spider-Man game belooft je weer een heel aantal uurtjes bezig te houden. De map is aanzienlijk groter en er wordt ook een episch verhaal beloofd. Ook qua benodigde opslagruimte is het trouwens een grote game, dus het kan handig zijn om even te kijken hoeveel ruimte je nog hebt op je PS5.