Spider-Man 2 maker waarschuwt voor spoilers

News
dinsdag, 03 oktober 2023 om 13:00
marvels spider man 2f1696319930
Oktober is begonnen en dat betekent dat het nog maar een paar weken duurt voordat Marvel’s Spider-Man 2 in de winkel ligt. Het ziet ernaar uit dat de game weer een spannend verhaal biedt. Er lijken alleen al spoilers rond te gaan.
Over iets meer dan twee weken kunnen fans van Spider-Man weer een nieuw avontuur beleven. Peter Parker en Miles Morales slingeren dit keer met zijn tweeën door New York en krijgen hommeles met onder andere Venom en The Lizard. Hoe dat precies gaat weten we nog niet en willen de meeste spelers waarschijnlijk ook nog niet weten. Helaas lijkt het erop dat je de komende weken extra voorzichtig moet zijn op het internet.
Er gaan namelijk wat spoilers rond op social media. Sommige mensen hebben de game al in handen en hebben er geen moeite mee om wat details te delen. Insomniac zelf waarschuwt in een tweet voor spoilers en vraagt spelers om goed na te denken voor ze ergens een spoiler posten.
Het gebeurt helaas vaker dat er ruim van tevoren al van alles naar buiten komt over een nieuwe game. Sommige winkels hebben er bijvoorbeeld geen moeite mee om exemplaren van een game al in de schappen te leggen voor de releasedatum. Spelers die het verhaal voor het eerst met eigen ogen willen zien doen er goed aan kom de komende weken zo weinig mogelijk tijd op bijvoorbeeld Twitter en Reddit door te brengen.

Wanneer is de release van Marvel’s Spider-Man 2

De tijd totdat Marvel’s Spider-Man 2 officieel in de winkel ligt is gelukkig te overzien. De game verschijnt op 20 oktober. De game verschijnt alleen op PS5 en wordt op maar liefst twee manieren gebundeld met de console.