De eerste Shang-Chi trailer is eindelijk te zien!

  Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings komt in september uit in de bioscoop, althans dat is de planning voor nu. Terwijl we wachten en hopen dat deze planning ook zo blijft, is Marvel Studios eindelijk begonnen met het promoten van de nieuwe film. Eerst kregen we alleen de eerste filmposter te zien, maar niet veel later kwam daar ook al de eerste trailer bij.

  Marvel Studios

  We hebben niet alleen de eerste poster mogen aanschouwen van Marvel, maar ook gelijk de eerste filmtrailer. Waar eerst in een tweet van Simu Liu (de acteur die Shang-Chi speelt) alleen een poster te zien was met de tekst “binnen een paar weken komt de eerste trailer”, leken die weken ineens wel heel snel te gaan en hebben we dezelfde dag de trailer al mogen zien van Marvel Studios. Hierdoor krijgen fans een goed beeld van wat ze mogen verwachten van de nieuwe Marvel-film.

  Eerste Marvel held met Aziatische afkomst

  Shang-Chi wordt de eerste Marvel-held van Aziatische afkomst. In de film is de jonge held iemand die jarenlang onder zijn vader trainde om een huurmoordenaar te worden. Maar hij koos voor een heel ander en probeerde voor zichzelf een bestaan op te bouwen in de Verenigde Staten. Het duurde niet lang voordat dit bekend was bij verschillende groepen, waaronder de Ten Rings groep. Deze heeft besloten achter Shang-Chi aan te gaan.

  Shang-Chi is niet de eerste film waarin The Ten Rings genoemd wordt. Zo waren er al veel connecties te maken door Iron Man. In Iron Man 3 was een neppe versie van “The Mandarin”, te zien die het had gemunt op de Avenger in het stalen pak. Nu, een aantal jaar verder, krijgen we voor het eerst te zien wie The Mandarin werkelijk is en wat zijn krachten nou echt zijn.

  Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings draait vanaf 3 september in de bioscoop.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.