'Mogelijk krijgen meer MCU-helden een prequel'

News
woensdag, 23 juni 2021 om 11:00
black widow disney plus minf1637325199
Marvel baas Kevin Feige laat weten dat er meer prequel films zoals Black Widow “op het menu” kunnen staan voor andere MCU personages. Het verhaal rond Black Widow wordt binnenkort compleet gemaakt met een hele film toegewijd aan haar verleden, maar het blijft dus niet enkel bij Black Widow om een eigen spin-off film te krijgen.
SlashFilm meldt dat Kein Feige hintte naar een doel om meerdere Marvel-personages een eigen prequel en spin-off film te geven. Het enige personage dat tot nu toe een eigen spin-off film krijgt, is Black Widow. Deze is op 9 juli te zien op Disney+ met Premier Access of in de bioscoop.
Black Widow en haar verleden laten zien hoe ze van een spion en huurmoordenaar is veranderd in een van de machtigste helden op aarde. In de nieuwe film krijgen we een bijzonder en uniek verhaal te zien dat we nog niet eerder gekregen hebben in het MCU. Het geeft ook ruimte, wanneer Black Widow goed scoort, voor andere helden om een eigen origin-story of spin-off film te krijgen om hun verleden te vertellen.

Welke helden kunnen een prequel krijgen?

Het is lastig te zeggen wie er allemaal een eigen verhaal krijgen waarin we het verleden terug zien. Niet omdat het zoveel personages zijn, maar juist omdat de meeste helden en hun verleden al duidelijk zijn door de bestaande films. Het kan natuurlijk mogelijk zijn dat heel andere personages zoals Mantis of Drax een compleet eigen film krijgen over hun verleden, hoe Mantis op Ego terecht is gekomen en hoe Drax de krijger is geworden die hij is.
Dit is natuurlijk allemaal speculeren en weinig concreets, maar Feige zelf houdt dan ook vrijwel alles geheim over de mogelijk nieuwe films. Voor nu kunnen we in ieder geval genieten van Loki in zijn eigen serie, maar hopelijk krijgen we snel meer te horen en te zien over toekomstige spin-off films.