De beste deals voor gamers tijdens de Media Markt BTW-actie!

News
vrijdag, 25 juni 2021 om 12:00
pexels fox 3829227f1624612028
Tot en met 27 juni hoef je tijdelijk geen BTW te betalen op Media Markt op veel producten. Games vallen daar helaas niet onder, maar gamers kunnen alsnog van een aantal mooie deals profiteren tijdens de Media Markt BTW Weg Ermee-actie!

Kersverse gaming monitor

De laatste jaren zijn er veel stappen gezet op het gebied van monitoren en veel PC gamers weten dan ook dat het scherm een onderdeel is waar je niet op moet besparen. Je kan immers wel een supersterke videokaart in je PC hebben hangen, maar als de geleverde prestaties worden getoond op een 1080p, 60Hz TN-paneel, dan heb je daar ook niet veel aan.
Tijdens de BTW Weg Ermee-actie is het dus een mooi moment om te gaan investeren in een goede monitor. Wil je bijvoorbeeld genieten van een hoge refresh rate of juist een ultrawide beeld, dan kan je nu je slag slaan. Wij hebben alvast een paar mooie opties in elk budget voor je op een rij gezet, maar je kan natuurlijk ook zelf een kijkje nemen in het overzicht van monitoren bij Media Markt.
ps5 vs xbox series xf1594719334

4K TV voor de next-gen consoles

De next-gen consoles zijn gearriveerd met de PlayStation 5 en Xbox Series X, waardoor we nu eindelijk van 4K en hoge framerates kunnen genieten als console gamers. Ten minste, wanneer je één van de gelukkigen bent geweest die een exemplaar heeft weten te bemachtigen. Zelfs acht maanden na release blijven de wachtrijen namelijk bestaan.
Heb je een next-gen console in huis staan of ben je van plan om er één te scoren, dan is het natuurlijk wel de moeite waard om die te koppelen aan een 4K TV met een hoge refresh rate. Anders haal je niet het optimale uit je gloednieuwe console. Die televisies kunnen vrij prijzig zijn, maar gelukkig kan je ze nu dus met lekker veel korting kopen tijdens de BTW Weg Ermee-actie.
pexels soumil kumar 735911f1620120564

Pre-built bakbeest voor PC gamers

Ben je klaar met het wachten op een PS5 of Xbox Series X en heb je besloten om te investeren in een gaming PC? Dan zal je waarschijnlijk op hetzelfde probleem stuiten als de next-gen consoles, met grote tekorten voor onderdelen. Of misschien is het zelf bouwen van een PC nog iets te intimiderend.
Gelukkig kan je momenteel wel goed uit de voeten met een pre-built gaming PC. Op die manier hoef je geen hoofdprijs te betalen voor de losse onderdelen en kan je ook meteen aan de slag, zonder dat je eerst zelf alles in elkaar moet schroeven. En met de BTW-actie bij Media Markt worden gaming PC’s ook nog flink wat goedkoper.
msi ge66 raider review 9f1599743373

Onderweg gamen met een laptop

Wil je wel alle PC games spelen, maar niet vastgebonden zijn aan je bureau, dan kan je ook een gaming laptop halen in plaats van een desktop PC. De laatste jaren hoeven gaming laptops zich ook niet meer onder te doen voor hun grotere broers, want minderwaardige componenten met dezelfde naam - maar dan de ‘mobile’ variant - zien we vrijwel niet meer terug.
Voor een gaming laptop moet je normaliter alleen wel flink wat centen neerleggen. In tegenstelling tot een normale gaming PC hoef je immers ook niet meer te investeren in een monitor en toetsenbord. De BTW Weg Ermee-actie bij Media Markt is nu dus het perfecte moment om een gaming laptop te scoren!

Nog meer BTW deals bij Media Markt

Gamers hebben dus genoeg deals om heerlijk van te profiteren bij Media Markt tijdens de BTW Weg Ermee-actie. Maar dit is niet alles wat je nu met veel korting kan scoren bij de webshop. Zo zijn er onder andere ook koptelefoons en smartphones in de aanbieding. Ben je dus op zoek naar nog meer mooie tech deals, check dan nu alle producten in de BTW-actie!