Marvel's Secret Invasion krijgt Dorrek VII als hoofdkarakter

News
woensdag, 03 maart 2021 om 14:00
skrull captain marvelf1621208224
Marvel draait op volle toeren betreft aankomende films en series. Ook al zijn ze druk bezig met het afronden van WandaVision en staan op het punt The Falcon and the Winter Soldier te lanceren, is Marvel in pre-productie gegaan voor de nieuwe Secret Invasion serie. Waar gaat deze serie over?

Secret Invasion

Secret Invasion is op dit moment in pre-productie en is nu in de castingfase. De nieuwe Disney+ serie is gebaseerd op het verhaal van de 2008 Secret Invasion comics en gaat over de Skrulls, die verschillende (belangrijke) identiteiten overnemen van mensen op aarde. De serie vindt plaats in de Marvel Cinematic Universe. Samuel L. Jackson en Ben Mendelsohn komen terug voor Secret Invasion om hun rollen van Nick Fury en Talos op te pakken. Ook is Marvel druk bezig om nieuwe acteurs en actrices te zoeken voor de nieuwe karakters in Secret Invasion.

Dorrek VII

Secret Invasion introduceert drie nieuwe hoofdkarakters, naast Nick Fury en Talos. Het eerste karakter is een man tussen de 50-60 jaar. Als je de Marvel Comics hebt gelezen, kun je al snel verwachten welk karakter dit gaat zijn. Dit karakter heeft namelijk de naam: Dorrek VII, keizer van het Skrull koninkrijk in de comics. Het is dan ook een grote mogelijkheid dat Dorrek VII de schurk van de serie gaat zijn.
Naast deze hoofdrol, wordt er gecast voor een vrouwelijke hoofdrol tussen de 40-50 jaar, die veel scènes gaat delen met Nick Fury. Als laatste wordt er nog gecast voor een grote bijrol, die gespeeld gaat worden door een jonge, vrouwelijke actrice. Ook hiervan kunnen we speculeren welk karakter het kan zijn.
In de Secret Invasion comics staat deze vrouwelijke bijrol ook wel bekend als Abigail Brand. Ze staat bekend om haar superkrachten, waarmee ze blauw vuur kan creëren via haar mutatie genen. Abigail speelt ook een grote rol in het ontdekken van de chaos die de Skrulls creëren op aarde.
Secret Invasion belooft dus een groot spektakel te worden. De serie staat gepland in de tweede helft van 2021 gefilmd te worden en uit te komen 2022 op Disney+.