Madame Web-actrice heeft geen idee of de film goed wordt

News
dinsdag, 30 januari 2024 om 13:30
madame webf1706616241
Sony Pictures komt binnenkort weer met een nieuwe Marvel-film in de vorm van Madame Web. Actrice Dakota Johnson heeft alleen geen idee of de film goed gaat worden of niet.
Naast de MCU-films van Disney worden er ook Marvel-films gemaakt door Sony Pictures. Het Japanse bedrijf heeft namelijk de rechten in handen voor verschillende personages, veelal rondom Spider-Man. Zo is Sony eerder al gekomen met films rondom Venom en Morbius.
In tegenstelling tot Disney heeft Sony alleen nog niet heel veel succes gehad met de Marvel-films. Het is nu de vraag of dat wel gaat gebeuren met het aankomende Madame Web. In gesprek met Entertainment Weekly laat Dakota Johnson weten het voor haar lastig is om te beoordelen hoe de film eruit gaat zien, omdat het de eerste keer was dat ze werkt met een blue screen.

“Ik heb nog nooit een film gedaan waarin je op een blauw scherm zit en er nep-explosies afgaan en iemand zegt: 'Explosion!' en jij doet alsof er een explosie is. Dat was voor mij absoluut psychotisch. Ik had zoiets van 'Ik weet niet of dit wel goed gaat worden! Ik hoop dat ik het goed gedaan heb!’”

Vertrouwen in de regisseur

Johnson zegt wel dat ze vertrouwen heeft in regisseur SJ Clarkson. De actrice werd ook initieel benaderd door de regisseur om de hoofdrol op zich te nemen voor Madame Web, maar Johnson had wel haar bedenkingen. Ze wist niet zeker of ze een goede superheld zou zijn, totdat ze meer over het personage las.
Naast Johnson speelt ook Sydney Sweeney in de film als Spider-Girl. De actrice heeft opmerkelijke ervaring voor de rol opgedaan op de set van Anyone But You, toen ze echt door een grote spin werd gebeten.