Spider-Woman-actrice Sydney Sweeney gebeten door een echte spin

News
vrijdag, 15 december 2023 om 11:30
sydney sweeney spider womanf1702634050
Soms lijken acteurs wel erg ver te gaan voor hun vak. Sydney Sweeney, de actrice die binnenkort verschijnt als Spider-Woman, is namelijk gebeten door een echte spin.
Sydney Sweeney is momenteel hot in Hollywood. De actrice maakte haar doorbraak in de HBO-serie Euphoria, om vervolgens ook veel indruk te maken in het eerste seizoen van White Lotus. Dat heeft haar flink wat rollen opgeleverd, waaronder een hoofdrol in de romcom Anyone But You.
Tijdens de opnames van laatstgenoemde film in Australië is er alleen iets opmerkelijks gebeurd op de set. Voor de film werd er namelijk een Huntsman spin op haar arm geplaatst, die getraind was. Toch besloot de spin om de actrice te bijten, met een harde gil als gevolg, zo blijkt uit beelden die gemaakt zijn op de set en getoond werden tijdens The Tonight Show van Jimmy Fallon.
Volgens Sweeney was het een gil ‘die uit haar ziel kwam’ en ze dacht dat ze zou sterven. Huntsman spinnen zijn namelijk giftig. Gelukkig zorgen de bijten van de spinnen normaal niet voor schade bij mensen, op de ongelooflijke pijn van de beet zelf na.

Onbedoelde referentie

Na het incident werd Sweeney wel naar een medische post gebracht om behandeld te worden door een dokter. Die maakte een grap door te zeggen dat ze nu Spider-Woman is geworden. De arts in kwestie wist alleen niet dat Sweeney al gecast was voor die rol. De actrice zal als de superheld verschijnen in Madame Web, die op 16 februari 2024 in de bioscopen zal verschijnen.

Populair Nieuws