The Walking Dead seizoen 10 dreigende Here's Negan trailer vrijgegeven

News
maandag, 15 februari 2021 om 9:00
the walking dead seizoen 7 review griezelig gestoord 122945 1f1624533778
The Walking Dead seizoen 10 gaat volgende week verder met een zestal bonusafleveringen. Daarvan komen nu langzaam teasers en trailers voorbij, waarvan er nu een hele dreigende uit is gekomen. De Here's Negan trailer voorspelt namelijk onheil.
De The Walking Dead seizoen 10 Here's Negan trailer kwam voorbij op het YouTube-kanaal van Skybound. De trailer focust zich compleet op Negan (Jeffrey Dean Morgan) en die heeft een dreigende voorspelling. In de trailer meldt Negan aan een onbekend persoon dat hij wel eens te veel praat, maar dat dat in dit geval geen slechte zaak is. Als hij namelijk stopt met praten, gebeurt er iets vreselijks met diegene. Gezien Negan nogal druk met zijn knuppel Lucille aan het 'spelen' is, kan er wel een verwachting gevormd worden wat dat is.

Onduidelijk wie in The Walking Dead met Lucille aan de stok krijgt

De korte trailer geeft niet met weg wie of wanneer de scène zich afspeelt. Dit kan dus zijn in het heden, dus na de gebeurtenissen met The Whisperers, maar ook in het verleden. Negan krijgt namelijk een eigen aflevering in The Walking Dead seizoen 10, waarin zijn verleden aan bod komt. Daarbij is er ook een plekje voor Maggie en haar zoontje weggelegd wiens man en vader, Glenn, aan de hand van Negan gestorven zijn.
Vanaf 28 februari 2021 gaat The Walking Dead seizoen 10 weer verder met de zes bonusafleveringen. Deze zullen 'home Sweet home', 'Find Me', 'One More', 'Splinter', 'Diverged' en 'Here's Negan' heten. Daarna volgt in 2022 het laatste seizoen met The Walking Dead Seizoen 11.

Populair Nieuws