Call of Duty Warzone zombies bevestigd?

  Er gingen al een tijdje geruchten dat zombies zouden verschijnen in Call of Duty Warzone. Door een aantal uitgelekte uitdagingen lijken deze geruchten nu bevestigd.

  Oplettende Call of Duty Warzone spelers hadden al een schip gespot wat voor de kust van Verdansk lag. Met de ontdekking van het schip kwamen gelijk ook een grote hoeveelheid theorieën over wat we op dat schip zouden kunnen vinden. Een van die theorieën stelde dat het schip vol lag met het gas wat ervoor zorgt dat mensen in zombies veranderen. Door een aantal uitgelekte uitdagingen lijkt die theorie bevestigd.

  De uitdagingen zijn ontdekt door Call of Duty fanaticus Dexerto die de uitdagingen voor Warzone op Twitter heeft gepost. Sommige spelers geven aan dat de uitdagingen misschien voor de nieuwe zombies modus in Cold War is genaamd Outbreak, maar deze uitdagingen lijken echt specifiek gericht op Call of Duty Warzone. Hierdoor lijken de geruchten dus zeker bevestigd.

  Outbreak

  Naast de zombies in Call of Duty Warzone krijgen we dus ook een nieuwe modus in Cold War. Deze modus heet Outbreak en moet de meest unieke zombies ervaring in Call of Duty tot nu toe bieden. In de trailer zien we dat de map van Outbreak best wel groot is en uit meerdere delen bestaat, daarbij spelen ook voertuigen een grote rol om je soepel door de map te kunnen bewegen.

  Outbreak lijkt dus een inderdaad een soort mix tussen Warzone en de populaire zombies modus, maar het is niet precies hetzelfde. Naast de Outbreak modus mag je ook nog nieuwe locaties verwachten in het nieuwe seizoen voor Cold War, we gaan echt de jungle in duiken. Met al dit gepraat over zombies is het eigenlijk tijd om Die Maschine weer even te spelen, we hebben een paar tips voor je op een rijtje staan hoe je de missie het beste kan voltooien.

  Call of Duty: Warzone

  Verkijgbaar vanaf 10 march 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.