Eerste The Walking Dead seizoen 11 foto toont nasleep van strijd

News
woensdag, 10 februari 2021 om 8:30
the walking deadf1634110592
The Walking Dead seizoen 11 laat voor het eerst van zich zien op Twitter. Met een foto van de set zien we dat er een heftige strijd aan zit te komen. Alexandria zal daarbij in ieder geval niet heel blijven.
De setfoto die via het kanaal van The Walking Dead op Twitter verscheen heeft de onderschrift dat de eerste draaidag van seizoen 11, het laatste seizoen van de serie, begonnen is. De foto spreekt daarbij boekdelen. Voorbij de klapper is namelijk een compleet afgebrande molen te zien, die in de serie in Alexandria staat. Deze molen is in de al uitgezonden afleveringen nog heel, dus dat belooft wat voor de komende afleveringen.
In de komende afleveringen van The Walking Dead zien we de nasleep van de oorlog tegen The Whisperers voorbij komen. Daarin zal Alexandria dus waarschijnlijk een doelwit zijn en de strijd niet overleven. Of dit al in de bonusafleveringen van The Walking Dead seizoen 10 gebeurt, is nog even afwachten, maar de serie belooft in ieder geval een heftige wending te brengen.

The Walking Dead seizoen 11 sluit de serie af

The Walking Dead seizoen 11 zal in 2021 van start gaan. De opnames van de 24 afleveringen zijn intussen begonnen, maar voordat we die kunnen bewonderen krijgen we nog een zestal afleveringen uit seizoen 10 te zien. De bonusaflveringen van The Walking Dead seizoen 10 gaan van start op 28 februari en tonen in ieder geval meer van The Commonwealth, Maggie, Daryl en Carol en natuurlijk Negan. Van die laatste krijgen we een blik in zijn verleden, maar we krijgen waarschijnlijk ook te zien hoe Maggie met hem besluit af te rekenen. Negan heeft tenslotte haar liefje Glenn op brute wijze vermoord.

Populair Nieuws