Let op: Tears of the Kingdom leaks online gedeeld

News
maandag, 01 mei 2023 om 16:30
tears of the kingdom 4f1675935257
Het gebeurt tegenwoordig geregeld dat games volledig uitlekken voordat ze uitkomen. Zelda: Tears of the Kingdom">The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom lijkt het nieuwste slachtoffer. Beelden uit de game worden online hier en daar gedeeld.
Al jaren wachten veel fans op het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild. De finishlijn is bijna in zicht, maar het kan lastig zijn om hem te bereiken zonder spoilers. Afgelopen weekend bleek een aantal mensen de Collector’s Edition van Tears of the Kingdom al in handen te hebben en nu is de game vroegtijdig gelekt.
Tot dusver gaat het nog maar om een paar beelden, die niet bijzonder veel tonen dat nog niet in trailers te zien is geweest. Maar dat wil niet zeggen dat er in de komende dagen niet nog meer leaks naar buiten komen. Als je spoilervrij wil blijven is het dus zinvol om bepaalde social media te mijden.

Tears of the Kingdom leaks hard aangepakt door Nintendo

Het is overigens niet de eerste keer dat er iets van Tears of the Kingdom uitlekt. Eerder dit jaar lekten er al foto’s van het artbook uit de Collector’s Edition van de game via Discord. Nintendo laat het er niet bij zitten en eist dat Discord de identiteit van deze lekker onthult.
Wie de game gewoon wil spelen vanaf release zonder al te veel in onofficiële gameplay beelden te duiken, moet nog even geduld hebben. Tears of the Kingdom komt namelijk over een kleine twee weken uit. Vanaf 12 mei kun je aan de slag met de game. Een speciale Zelda-versie van de Nintendo Switch OLED is nu al beschikbaar.