Let op: Zelda Tears of the Kingdom spoilers online opgedoken

News
maandag, 20 februari 2023 om 13:30
the legend of zelda tears of the kingdomf1675934329
Het gebeurt de laatste tijd geregeld dat er spoilers van een game verschijnen voordat deze uit is. Ook Zelda: Tears of the Kingdom">The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is nu slachtoffer. Dat heeft alles te maken met de Collector’s Edition van de game.
Het duurt nog ruim twee maanden voordat Zelda: Tears of the Kingdom in de winkel ligt, maar helaas moet je nu al voorzichtig zijn met spoilers. Er zijn namelijk pagina’s van een artbook van de game gelekt. Deze tonen het één en ander dat Nintendo zelf nog verborgen houdt.
Het lijkt te gaan om hetzelfde artbook dat is inbegrepen bij de Collector’s Edition van de game. Dat betekent gelukkig dat de spoilers in sommige opzichten meevallen. De hele plot van de game wordt bijvoorbeeld niet verklapt, aangezien dat het artbook een wat onaantrekkelijke bonus zou maken om mee te leveren met een game waar de speler in de meeste gevallen nog aan moet beginnen.
De foto’s van het artbook worden onder andere via Reddit en Discord verspreid. Ook Twitter is bij dit soort zaken meestal niet veilig. Twee maanden social media mijden is misschien een opgave, maar wie Tears of the Kingdom helemaal zonder spoilers wil spelen moet het misschien toch proberen.

Artbooks lekken vaker spoilers

Het is vaker voorgekomen dat men spoilers uit artbooks verspreid op het internet. Hogwarts Legacy had er onlangs bijvoorbeeld nog last van. Diezelfde game had er, net als God of War Ragnarok, ook last van dat exemplaren van de game te vroeg bij de consument belandden.

Populair Nieuws