Update - Scoor Tears of the Kingdom nu al met korting!

News
maandag, 01 mei 2023 om 13:00
tears of the kingdom ganondorff1681903750
Tears of the Kingdom komt inmiddels best dichtbij. Over iets minder dan drie weken is het zover. Als je voor die tijd niet het geld bij elkaar hebt voor Links nieuwste avontuur, is er ook een andere optie.

Update - Zelda: Tears of the Kingdom nu met korting te scoren!

Mei is aangebroken en dat betekent dat we Tears of the Kingdom deze maand in de winkel ligt. Het betekent ook dat de inruilkorting van Game Mania vanaf vandaag loopt. Als je een pre-order wil plaatsen voor de game en toch voordelig uit wil zijn, kun je nu dus bij Game Mania langs voor de korting.
Oorspronkelijk bericht:
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is de eerste Nintendo-game die boven de 60 euro uitkomt. De adviesprijs is 70 euro en hoewel je hem bij veel winkels voor minder kunt vinden, blijft het zo dat een nieuwe game soms net niet in je budget past. Game Mania komt met een oplossing.
Daar kun je de game namelijk scoren voor 35 euro. Dat is wel een inruilactie, dus je moet een andere Switch-game inleveren. Maar mocht je iets op je plank hebben dat je eigenlijk nooit meer speelt, dan is het geen gek idee om eens te kijken of het op de lijst met deelnemende games staat.
De actie is trouwens nog niet begonnen: je kunt pas je korting scoren vanaf 1 mei. Daarna loopt de actie wel door tot en met 21 mei. Ook als je niet van plan bent te pre-orderen kun je dus van de actie profiteren.

Wanneer is de release van Tears of the Kingdom?

Tears of the Kingdom ligt vanaf 12 mei in de winkel. Voor die tijd kun je al een bijpassende Nintendo Switch verwachten, die komt namelijk op 28 april uit. De nieuwste trailer van de game kun je hier terugkijken.
Dit bericht is bijgewerkt op 1 mei 2023.

Populair Nieuws