Fans denken dat de nieuwe James Bond bekend is

News
maandag, 01 mei 2023 om 16:00
james bond no time to die stillf1632921944
Het is alweer een tijdje geleden dat No Time to Die de James Bond-carrière van Daniel Craig beëindigde. Intussen zijn er ook de nodige geruchten geweest over zijn opvolger. Nu denken veel fans dat de nieuwe 007 is gevonden.
Castinggeruchten over James Bond zijn niets nieuws. Al maanden zijn er geregeld geruchten over wie het wel of niet wordt, vaak van anonieme bronnen. Maar nu denken fans dat de nieuwe Bond zichzelf stiekem heeft onthuld.
Op Instagram deelt Stanley Tucci namelijk een video waarin hij samen met Richard Madden een martini drinkt. Na de eerste slok wil Tucci weten wat Madden van zijn drankje vindt, waarop Madden “heerlijk” antwoordt terwijl hij recht in de camera kijkt. Vervolgens lacht het tweetal op een manier die door velen geïnterpreteerd wordt als bewijs dat het iets weet dat de kijker niet weet.

Wordt Richard Madden de nieuwe James Bond?

Aangezien Bond geregeld martini’s bestelt in de films, is dit filmpje voor veel fans bewijs genoeg dat Richard Madden de nieuwe James Bond wordt. Er zijn bovendien veel mensen die dat vooruitzicht niet verkeerd vinden. Met een leeftijd van 36 lijkt Madden ook te voldoen aan één van de belangrijkste criteria die de producers hebben voor de nieuwe Bond.
Richard Madden is bij het grote publiek onder andere bekend van Game of Thrones, waarin hij de rol van Robb Stark speelde. Ook speelde hij de rol van Ikaris in de Marvel-film Eternals en was hij te zien in Rocketman. Op dit moment is hij te zien in één van de hoofdrollen van de Amazon Prime serie Citadel.