Let op: Marvel's Spider-Man 2 launch trailer kan je beter skippen

News
maandag, 16 oktober 2023 om 17:00
marvels spider man 2f1696319930
Veel Spider-Man-fans kunnen niet wachten op de release van Marvel’s Spider-Man 2. Maar als je geen spoilers wil zien, kan je beter de launch trailer voor de game skippen.
Het laatste wat veel spelers willen vlak voor het spelen van een verhaalgedreven singleplayer game, is dat delen van het verhaal vroegtijdig worden verklapt. Daarom is het verstandig voor fans van Marvel’s Spider-Man 2 om de komende dagen even het internet te vermijden. De game is namelijk al uitgelekt, waardoor je kans loopt om grote spoilers tegen te komen op social media of YouTube.
Dat laatste is nu zeker het geval, maar niet op de manier die je waarschijnlijk had verwacht. De spoilers worden namelijk niet gedeeld door een ijverige content creator die op zoek is naar views, maar door Sony en Insomniac Games zelf!
De launch trailer voor Marvel’s Spider-Man 2 bevat namelijk beelden die al stukken uit latere delen in de game verklapt. Wil je dus geen spoilers om de oren krijgen, dan is het een goed idee om de nieuwe trailer te skippen.

Belangrijke release voor Sony

Marvel’s Spider-Man 2 is niet alleen een game waar veel spelers naar uitkijken, het is ook een belangrijke release voor Sony. De Japanse uitgever heeft dit jaar namelijk nog niet veel exclusives uitgebracht en Marvel’s Spider-Man 2 is verreweg de grootste. Aangezien het eerste deel en Miles Morales zeer succesvol waren, met maar liefst 33 miljoen verkochte exemplaren, hoop Sony dat de sequel het even goed doet.
Insomniac Games heeft in ieder geval goed werk geleverd om die resultaten voor elkaar te krijgen. In onze review hebben we Marvel’s Spider-Man 2 een 8.5 gegeven. Reviewer Luuc prijst de game om zijn sterke verhaal, de toevoeging van de Web Wings en de technische performance, maar Insomniac had misschien wel beter naar de kritiek op het eerste deel kunnen luisteren.