LEGO onthult twee nieuwe bloemen sets

News
donderdag, 27 juni 2024 om 19:00
De laatste jaren is LEGO erg bezig met het volwassen publiek. Dat legt geen windeieren en er komen dan ook geregeld nieuwe sets bij voor de wat oudere fan. Er zijn weer twee potentieel rustgevende bouwwerken op komst.
Op een gegeven moment in je leven zul je waarschijnlijk niet meer zoveel spelen met LEGO, maar dat betekent niet dat het bouwen zijn aantrekkingskracht verliest. Volwassen fans maken vaak juist erg indrukwekkende bouwwerken. Soms is dat puur omdat ze het leuk vinden, maar sommige mensen geven ook aan dat ze er veel rust in vinden.
Bepaalde sets voor volwassenen sluiten ook erg goed aan bij dat idee, zoals LEGO Art, maar ook zeker de botanische collectie van LEGO Icons. Binnenkort komen er weer twee mooie planten bij om van LEGO te maken. Het zijn bovendien geen al te dure sets.
Er zijn namelijk sets onthuld die als alternatieve kamerplatn kunnen dienen. Vanaf augustus kun je LEGO-versies van een Chrysant en een Japanse abrikoos in huis halen. Beide sets kosten 29,99 euro, waarmee ze behoren tot de goedkoopste sets in de botanische collectie, afgezien van een aantal kleine sets waar maar twee of drie simpele bloemen in zitten.

Geen eigen vaas nodig voor nieuwe LEGO bloemen

Voor sommige LEGO bloemen moet je zelf nog een vaas regelen om het boeket mooi in je kamer neer te kunnen zetten. Maar de twee nieuwe sets staan beide in een potje dat eveneens gemaakt is van LEGO. De sets zijn zo vergelijkbaar met bijvoorbeeld de Orchidee of de set miniplantjes (die momenteel erg in trek is).
Het duurt nog even voor je de Chrysant en Japanse abrikoos in huis kunt halen. De release staat gepland voor 1 augustus. Gelukkig is een ruime maand wachttijd nog te overzien. Pre-orders voor beide sets zijn al open.

Populair Nieuws

Laatste Reacties