Dit is momenteel de meest gewilde LEGO-set bij bol

News
woensdag, 26 juni 2024 om 14:00
lego 708088 1280
LEGO kennen we natuurlijk als speelgoed, maar als sinds jaar en dag zijn er ook veel volwassenen die het leuk vinden. Het bouwen heeft iets therapeutisch, volgens veel mensen. LEGO speelt steeds meer in op deze doelgroep en dat is ook te merken aan de meest gewilde set bij bol.
Misschien verwacht je dat de meest gewilde LEGO-set een speelset is. Maar als je bij bol kijkt, blijkt het just een heel ander soort bouwwerk te zijn. Het is namelijk een set uit de botanische collectie.
Sinds een paar jaar maakt LEGO sets gebaseerd op planten en bloemen en die blijken een groot succes. Met name de miniplantjes, een relatief recente toevoeging aan de lijn, zijn momenteel gewild. Het is een set die bestaat uit allerlei verschillende plantjes, elk met hun eigen pot (die eveneens van LEGO is).
LEGO Icons Miniplantjes - Botanical Collection - 10329 Image
LEGO Icons Miniplantjes - Botanical Collection - 10329
EUR41.59
Op voorraad
Koop op bol.
Het is natuurlijk niet heel gek dat bloemen en planten het goed doen. Iedereen vindt een bloemetje op zijn tijd wel mooi, dus het potentiële publiek is alvast groot. Bovendien is het een thema dat goed aansluit op het idee dat LEGO bouwen rustgevend is. De fysieke bezigheid veradnert niet zoveel afhankelijk van het LEGO-thema, maar wie rust zoekt zal vast eerder naar bloemen grijpen dan naar een brandweerauto of een ruimteschip.

Nog meer bloemen en planten populair

In de top 5 van meest gewilde sets bij bol vinden we dan ook nog twee andere sets uit de botanical collection terug. Het kleurrijke wilde bloemenboeket staat hoog en dat geldt ook voor de bonsaiboom. Maar het zijn niet alleen maar planten die het goed doen.
De andere twee sets uit de top 5 zijn namelijk heel anders. De pas uitgebrachte set van Simba uit The Lion King gooit bijvoorbeeld ook hoge ogen. Ook blijkt er veel interesse te zijn in de McLaren MP 4/4 van F1-legende Ayrton Senna.

Populair Nieuws

Laatste Reacties