Scoor Cyberpunk 2077 nu voor bodemprijs!

News
dinsdag, 10 mei 2022 om 14:30
cyberpunk 2077f1608508555
Het is lange tijd niet aan te raden geweest om Cyberpunk 2077 te kopen. Maar inmiddels is de game flink bijgeschaafd en overweeg je misschien om er toch eens in te duiken. In dat geval hebben we goed nieuws: je kunt de game nu voor een vrij lage prijs kopen.
Zeggen dat Cyberpunk 2077 bij release controversieel was, is misschien een understatement. De game zat zo vol bugs dat hij zelfs uit de PlayStation Store gehaald is. Maar inmiddels heeft CD Projekt RED de game aardig bijgeschaafd.
Belangrijk daarbij is ook dat de next-gen versie voor PS5 en Xbox Series X eindelijk beschikbaar is. Deze brengt de nodige verbeteringen met zich mee. Wordt het dan eindelijk tijd om de goede game die onder alle technische mankementen schuilging te gaan spelen?

Cyberpunk 2077 kopen voor zacht prijsje

Als jij Cyberpunk 2077 eigenlijk toch wel wil proberen kun je nu je slag slaan. De PS4-versie van de game is namelijk in de aanbieding voor maar 24,99 euro bij Amazon. Voor de Xbox One-versie moet je iets meer neertellen, maar 30,05 euro is nog steeds een schappelijke prijs.
We hebben natuurlijk net gezegd dat je de game in het ideale geval juist voor de nieuwere console moet hebben. Heb je dan wat aan de aanbieding voor last-gen? Jazeker, want zoals bij veel games is de upgrade voor de nieuwe consoles volledig gratis, zodat je de game voor deze lage prijzen kan scoren en toch op PS5 of Xbox Series X aan de slag kan.
Mocht je toch je twijfels hebben bij Cyberpunk, dan zijn er nog andere games die je kunt overwegen. Horizon Forbidden West kun je bijvoorbeeld ook voor een zacht prijsje scoren, en er zijn veel PS5-deals bij MediaMarkt. Mocht je de PS5 zelf nog niet hebben bemachtigd, dan maak je deze week weer kans in een loting van Coolblue.