Horizon Forbidden West voor PS5 nu voor een mooie prijs te scoren!

News
maandag, 09 mei 2022 om 14:00
horizon forbidden west tremortusk attack omgevingenf1645055155
Heb je Horizon Forbidden West, de nieuwe game van de Nederlandse ontwikkelaar Guerrilla, nog niet in huis, dan is het een goed moment om dat nu wel te doen. De PS5 game is namelijk voor een mooie prijs te scoren dankzij een Select-sale op bol.com.
In Nederland hebben we vaak al de luxe dat we niet lang op onze pakketjes hoeven te wachten. Bij bol.com kan je het bovendien nog een stukje makkelijker voor jezelf maken. Als lid van Select hoef je namelijk niet meer te betalen voor verzendkosten, kan je zelf aangeven wanneer je je pakketje wil ontvangen - zelfs in de avond - en kan je bovendien profiteren van extra kortingen.
Ook nu is er namelijk weer een Select-sale gaande op bol.com, waarbij leden met Select kunnen profiteren van exclusieve aanbiedingen. Eén daarvan is een mooie actie op Horizon Forbidden West, de nieuwe game van Guerrilla die maar liefst een 9.8 kreeg in onze review. Haal de game dus nu snel in huis als je lid bent van Select, of neem een abonnement voor een jaar voor maar 9,99 euro.

Het avontuur gaat verder in Horizon Forbidden West

In Horizon Forbidden West krijgen spelers weer de controle over Aloy in een post-apocalyptische wereld. De jonge jager gaat deze keer op avontuur naar onverkende landen in het westen, waar een mysterieuze ziekte alles doodt wat het aanraakt.
De plaag is niet het enige gevaar waar Aloy mee te maken krijgt, want de nieuwe regio’s worden ook geteisterd door enorme stormen, dodelijke machines en vijandelijke stammen. Je zal dus alles uit de kast moeten trekken om het einde van het grootse avontuur te behalen.

Populair Nieuws