Grijp je kans met nieuwe PS5 loting bij Coolblue!

News
maandag, 09 mei 2022 om 13:08
playstation 5 thumbf1624433855
Wie nog geen PlayStation 5 heeft weten te bemachtigen heeft geluk. Coolblue organiseert namelijk weer een PS5 loting, waarbij er maar liefst 1200 exemplaren worden verloot. Dus schrijf je nu snel in!
Een PlayStation 5 kopen is niet makkelijk. Zelfs als de console al op voorraad is, moet je niet alleen sneller zijn dan het licht, maar ook nog eens veel geluk hebben. De PS5 is namelijk niet alleen zeer gewild onder gamers, maar ook onder scalpers die de console voor hoge bedragen willen doorverkopen. Om ervoor te zorgen dat de PS5 in handen komt van echte liefhebbers, heeft Coolblue daarom een loting bedacht.

Zo werkt de PS5 loting

De inschrijving voor Coolblue’s PS5 loting is nu geopend en sluit donderdag 12 mei om 10:00. Op 13 mei maakt de winkel via e-mail bekend welke gelukkigen in aanmerking komen om de console te kopen. Let op: inschrijven kan alleen via de Coolblue app. Er is geen maximum aantal inschrijvingen, dus als je je op tijd inschrijft doe je gewoon aan de loting mee.
Coolblue verloot geen losse consoles, maar drie verschillende bundels: een console in combinatie met Gran Turismo 7 en een zwarte Dualsense-controller voor 638,97 euro, een console met Far Cry 6 en 3D Pulse-headset voor 624,88 euro en een console inclusief Horizon Forbidden West voor 562,98 euro.
Uiteraard mag je maar één keer meedoen. Mocht het niet lukken om je via de app in te schrijven, check dan of de app geüpdatet is naar de laatste versie.

Populair Nieuws