MediaMarkt Mega Deals knalt met korting op toffe PS5-games

News
maandag, 09 mei 2022 om 10:00
mediamarktf1641464864
Moederdag is voorbij en dus stelt MediaMarkt voor dat het nu tijd is om jezelf te trakteren. Er zijn namelijk weer tal van toffe Mega Deals om van te profiteren. Deze week zitten die vol met korting voor een aantal nieuwe PS5-games die je voor een bodemprijs kunt vinden.
MediaMarkt heeft een scala van nieuwe Mega Deals onthuld. Deze zijn tot en met zondag 15 mei geldig en geven flinke korting op tal van producten. In de categorie tech kun je tal van apparaten vinden voor het huishouden, je gaming-PC-setup of natuurlijk een nieuwe laptop. Toch zijn dat niet de tofste deals die er momenteel zijn.
Er is namelijk ook veel korting in de categorie gaming. Daar zijn een aantal grote games te vinden die recent op de PlayStation 5 en Xbox Series X zijn verschenen. Deze vallen vrijwel allemaal onder Take-Two Interactive, maar dat moet de pret niet drukken. Take-Two is namelijk de uitgever van tal van bekende reeksen.

MediaMarkt Mega Deals knalt vol PS5 games

Check hieronder het overzicht met MediaMarkt Mega Deals die je niet mag missen.
Natuurlijk zijn dit lang niet alle deals die bij de MediaMarkt Mega Deals lopen. Hier kun je het volledige overzicht vinden. Profiteer nu voordat de deals komende zondag aflopen.

Populair Nieuws