Komt Buzz Lightyear naar Halo Infinite?

News
woensdag, 12 januari 2022 om 14:00
halo infinite gameplayf1632817206
Dataminers hebben nieuwe skins ontdekt in de data van Halo Infinite. Spelers speculeren nu ,gezien hoe de skins eruit zien, dat het hier gaat om skins die zullen worden toegevoegd voor de promotie van Lightyear, de aankomende Pixar film.
Vorig jaar kondigde Disney aan dat er een film zou komen over Buzz Lightyear, bekend van de Toy Story reeks. Nu denken Halo Infinite spelers dat er om de film te promoten er een crossover komt met Halo Infinite. Het lijkt er namelijk op dat de skins die door de dataminers zijn gevonden hier goed bij zouden passen.

Is een Buzz Lightyear crossover mogelijk?

Dat games crossovers hebben met aankomende films is niet vreemd meer. In Fortnite zijn er al veel cross-overs geweest om films te promoten. Onlangs bijvoorbeeld nog met Spider-Man No Way Home en The Matrix.
Dit breidt zich ook uit naar andere games zoals Call of Duty Vanguard waar nu een Attack on Titan crossover is. Dat Lightyear zal worden gepromoot in Halo Infinite is dus niet ondenkbaar.
Daarnaast hebben Microsoft en Disney al eens eerder samengewerkt. In de game Sea of Thieves is er bijvoorbeeld een Pirates of the Caribbean crossover. Dit is een game en film die gaat over piraten. Halo Infinite en Lightyear hebben allebei een sci-fi-achtige setting, dus zouden wel bij elkaar kunnen passen.