Dit zijn alle Red Dead Online nieuwjaarsbonussen van deze week

News
woensdag, 12 januari 2022 om 13:30
red dead online 2 16 2021 naturalistf1613565186
Rockstar heeft bekendgemaakt dat begin dit jaar er iedere week bonussen komen naar Red Dead Online. Ook deze week zijn er weer een aantal nieuwe bonussen die spelers kunnen krijgen wanneer ze deze week de game spelen en missies voltooien.
Wie deze week Red Dead Online opstart krijgt een aantal bonussen, mits ze de juiste opdrachten voltooien. Breng bijvoorbeeld Tennessee Whisky, Irish Whisky, en Scotch Whisky naar Madam Nazar in ruil voor een treasure map. Deze kaart brengt je naar een schat die begraven ligt onder een oud slagveld.
Daarnaast kan je nog een schatkaart verdienen na het spelen van een ronde Call to Arms, maar dit kan je niet alleen doen. Je moet namelijk samen met je gang, ook wel in Red Dead Redemption 2 een Posse genoemd, aan de gamemodus deelnemen om de schatkaart te verdienen. Ook krijg je wanneer je deelneemt aan een uitgelichte gamemodus van deze week 30 procent korting op een revolver. De gamemodus die deze week in de spotlight staat is de Hardcore Shootout Series. Ook krijg je deze week twee keer zoveel dollars en XP voor de modus.

Waarom geeft Rockstar deze bonussen weg?

Rockstar wil het nieuwe jaar goed beginnen, dus kondigde het bedrijf aan dat in januari er elke week nieuwe bonussen zouden komen. Iedere week wordt er weer een nieuwe gamemodus uitgelicht en kan je dubbel XP krijgen of speciale items door het behalen van missies. De bovenstaande bonussen lopen tot 17 januari, dus wil je deze nog halen wees hier dan snel bij.
Na deze week komen er nog twee weken aan bonussen. In de eerstvolgende week wordt Takeover Series uitgelicht en in de week daarna Team Gun Rush. In de aankomende weken komen er ook bonussen aan waarin je wapens, munitie en kleding kan verdienen.