Jack Sparrow update is gestrand in Sea of Thieves

News
woensdag, 23 juni 2021 om 9:00
captain jack sparrowf1624377050
Avengers Endgame was wellicht één van de grootste cross-overs tot nu toe, maar niets verslaat dit dreamteam: Captain Jack Sparrow sluit zich als ware piraat aan bij de legendes van Sea of Thieves. Niet alleen Jack komt in de game, ook zijn rivaal Davy Jones maakt een verschijning in deze populaire piratengame.
Een betere cross-over bestaat bijna niet: Pirates of the Caribbean en Sea of Thieves slaan de handen ineen om spelers een nieuw verhaal te brengen. In vijf nieuwe Tall Tales kunnen spelers in Sea of Thieves op een nieuw avontuur gaan waarin ze Jack Sparrow ontmoeten en Davy Jones moeten verslaan. Natuurlijk gaat dat niet zomaar: spelers reizen verschillende eilanden en gebieden af, elk compleet nieuw in het Sea of Thieves-universum.

Spelers reizen door de Sea of the Damned om naar nieuwe gebieden te komen, waaronder de plek waar Jack Sparrow vast wordt gehouden. Er komen ook nieuwe uitdagingen bij kijken. Zo zijn er nu Sirens (meerminnen) die je een flinke pak rammel geven en moet je op de woeste zee oppassen voor de befaamde Davy Jones en zijn handlangers.

Wordt de A Pirate's Life-update gratis?

Wees maar niet bang: de cross-over en DLC zijn voor elke speler van Sea of Thieves een gratis update. Ze zijn onderdeel van het derde seizoen van de game en kosten verder niets. Wel is er natuurlijk de mogelijkheid om de nieuwe Pass te halen voor 10 euro, maar dat is zeker niet vereist. Dus waar wacht je op? Zet de zeilen uit en red Jack Sparrow uit de klauwen van Davy Jones!