Krijgen we een nieuwe Kingdom Hearts in 2022?

  In 2002 kwam het eerste spel uit de reeks van Kingdom Hearts uit. Dat betekent dat over twee jaar de twintigste verjaardag van de game gevierd mag worden. Tetsuya Nomaru, regisseur van de reeks, geeft aan dat hij daar zeker iets mee wil doen.

  Eerder werd al aangekondigd dat op 11 november 2020 ‘Kingdom Hearts: Melody of Memory’ zal verschijnen op de Nintendo Switch. Wel gaf Tetsuya Nomaru in een eerder interview aan dat we geen andere Kingdom Hearts games op de Switch konden verwachten. Zou de nieuwe Kingdom Hearts misschien een uitzondering zijn?

  In het interview deed Tetsuya Nomura namelijk een bijzondere uitspraak. Hij zei dat hij nog niet veel kon vertellen over de aankomende Kingdom Hearts game, maar dat hij wel wist dat alles vol verrassingen zou zijn. Ook zei Nomura dat we zeker wat hebben om naar uit te kijken. Er is dus zeker een mogelijkheid dat we allemaar ‘verrast’ worden met een alsnog nieuwe Kingdom Hearts game voor op de Switch.

  Final Fantasy ook bijna jarig

  Kingdom Hearts is echter niet de enige game die in 2022 een bijzondere verjaardag viert. Final Fantasy wordt in 2022 namelijk 35 jaar oud. Het eerste Final Fantasy spel werd in 1987 uitgebracht op de Nintendo Entertainment System. Ondertussen zijn er 15 spellen in de reeks. Onlangs dook er nog een Twitter-account op voor Final Fantasy 16, wat het e-mailadres van Square Enix leek te hebben.

  Ook is de release van Final Fantasy 15 al vier jaar terug. Zit de kans er in dat we ook een volgende Final Fantasy krijgen in 2022?

  Kingdom Hearts III

  Verkijgbaar vanaf 29 january 2019

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.