James Gunn niet bang voor 'review bombing' van The Suicide Squad

News
donderdag, 05 augustus 2021 om 17:00
peacemaker the suicide squadf1627650802
Het DC-universum heeft er sinds vandaag een nieuwe film bij in de vorm van The Suicide Squad. Zack Snyder-fans hebben opgeroepen tot een ‘review bombing’ van de film, maar daar is regisseur James Gunn niet bang voor.
De laatste jaren zijn er veel films in het DC-universum verschenen van de hand van Zack Snyder. Zo heeft de regisseur Man of Steel, Batman v Superman en Justice League gemaakt voor Warner Bros. De studio heeft alleen besloten om niet langer verder te gaan met de regisseur, tot woede van zijn fans.
Sommige fans zijn zo boos dat ze wraak willen nemen op Warner Bros. door de nieuwe film van de studio, The Suicide Squad, te bombarderen met slechte recensies. Een zogeheten ‘review bombing’. Regisseur James Gunn is alleen niet bang voor de actie van de ‘fans’, zo laat de filmmaker weten via Twitter.

The Suicide Squad is een ijzersterke sequel

Hoewel sommige aanhangers van Zack Snyder The Suicide Squad een slecht cijfer willen geven, wordt de film ondertussen zeer goed ontvangen door de pers. Zo ontving de film in onze review een zeer mooie 8.5.
Dat is een groot verschil met de eerste Suicide Squad uit 2016. Dat deel werd juist slecht ontvangen, waarna Warner Bros. heeft besloten om voor de sequel een andere regisseur te zoeken. James Gunn, die eerder al Guardians of the Galaxy maakte voor Marvel, is daarvoor de perfecte keuze geweest.

Populair Nieuws