James Bond-producent staat open voor non-binaire 007

News
maandag, 13 december 2021 om 18:45
no time to die st 7 jpg sd low copyright 2019 danjaq llc and mgm all rights reservedf1581114608
Barbara Broccoli, producent van James Bond heeft verteld dat ze openstaat voor een non-binaire James Bond. Of dit ook echt gaat gebeuren is niet zeker, de zoektocht naar een nieuwe 007 begint namelijk pas in 2022.
Barbara Broccoli, producent van James Bond staat open voor een non-binaire hoofdpersonage. Eerder is al duidelijk geworden dat de nieuwe James Bond in ieder geval geen 'Jane Bond' zal worden. Maar nu is er wel een kans op een non-binaire 007.
Dit heeft de producent bekendgemaakt in een interview met Anna Smith voor de podcast ‘Girls on Film’. Smith vroeg of ze no steeds het gevoel had of de nieuwe Bond een man moest zijn in de toekomst. Broccoli antwoordde hier opnieuw ja, maar vertelde later dat ze open staat voor een non-binaire protagonist.
Broccoli en Craig maakte eerder al bekend dat ze geen vrouw willen zien als de nieuwe James Bond. De twee vinden namelijk dat er gewoon betere rollen moeten komen voor vrouwen.

Zoektocht nieuwe Bond begint volgend jaar

Wie de nieuwe James Bond gaat spelen is nog niet bekend. Al meerdere bekende acteurs hebben aangegeven dat ze de rol willen spelen, waaronder Dwayne ‘The Rock’ Johnson. Volgend Broccoli zal de zoektocht naar een nieuwe Bond pas officieel van start gaan in 2022.
Wanneer de eerstvolgende James Bond film zal verschijnen, is nog niet bekend.