Assassin's Creed Valhalla krijgt verrassende DLC in 2022!

News
maandag, 13 december 2021 om 18:15
acv hr meteor exp 03 world wide horizontal 20211213 615pm cet 1f1639412447
Het is al een tijdje bekend dat Assassin’s Creed Valhalla een derde uitbreiding gaat krijgen. Wat die uitbreiding wordt was alleen nog niet bekend, maar daar is nu verandering in gekomen. Met Dawn of Ragnarok krijgt de game namelijk een interessante DLC erbij.
Tijdens E3 2021 kwam Ubisoft met het nieuws dat Assassin’s Creed Valhalla nog een compleet tweede jaar aan extra content krijgt, inclusief een compleet nieuwe uitbreiding. Dat is opvallend, want Assassin’s Creed Origins en Odyssey bleven namelijk steken op één jaar extra content en twee DLC-pakketten.
De nieuwe uitbreiding wordt bovendien zeer interessant. In de DLC genaamd Dawn of the Ragnarok krijgen spelers namelijk weer de controle over Odin, die is zwaar weer is beland. Asgard wordt aangevallen door de Jotnars en Muspels, beter bekend als de Ice en Fire Giants, en Odin’s zoon Baldr is ook nog eens gevangengenomen. Odin zal moeten afreizen naar de dwergenwereld van Svartalfheim om zijn zoon te redden en zijn aartsvijanden te verslaan.
In de compleet nieuwe wereld, die volgens Ubisoft even groot is als Engeland, kan Odin verschillende krachten overnemen met de Hugr-Rip en ze gebruiken tegen hun oorspronkelijk eigenaren. Zo zal je bijvoorbeeld kunnen veranderen in een raaf, teleporteren met je boog en zelfs vijanden uit de dood kunnen laten herrijzen om voor je te vechten. Het klinkt als een zeer interessant avontuur, maar we moeten nog wel even geduld hebben. Dawn of the Ragnarok zal namelijk gelanceerd worden op 10 maart 2022 en biedt grofweg 35 uur aan gameplay.

Gratis content voor Assassin’s Creed Valhalla

Voor de nieuwe uitbreiding zal je je portemonnee moeten trekken of in het bezit moeten zijn van de Season Pass, maar niet alle content die Assassin’s Creed Valhalla in Year 2 gaat krijgen is betaald. Sterker nog, spelers kunnen al meteen 14 december genieten van nieuwe gratis DLC.
Ubisoft komt namelijk met Crossover Stories, waarbij Eivor en Kassandra, de protagonist uit Assassin’s Creed Odyssey, elkaar zullen ontmoeten op Isle of Skye in Schotland. Dat is het startschot voor een compleet nieuw avontuur, niet alleen in Assassin’s Creed Valhalla, maar ook in Odyssey. Inderdaad, de titel uit 2018 heeft er ook nieuwe DLC bij gekregen.

Populair Nieuws