James Bond zal niet gespeeld gaan worden door een vrouw

News
donderdag, 09 december 2021 om 14:00
no time to die st 8 jpg sd low copyright 2019 danjaq llc and mgm all rights reservedf1664806675
Volgens James Bond producent Barbara Broccoli kunnen we het idee van een vrouwelijke James Bond aan de kant zetten. Een besluit waar Daniel Craig ook achter staat.
De jacht op een nieuwe James Bond acteur is druk aan de gang. Het is nu inmiddels wel duidelijk dat een vrouw de rol in ieder geval niet op zich zal nemen, dat laat producent Barbara Broccoli weten in een interview met The Hollywood Reporter. De geruchten dat mogelijk Gillain Anderson 007 zou worden, kunnen dus de prullenbak in. Daniel Craig is gestopt als James Bond acteur, en is nog eenmaal te zien in zijn laatste film No Time To Die. Wie in de voetstappen van Craig zal treden is nog onbekend.
Erg veel wil de producent nog niet vertellen over de volgende Bond. Broccoli wil er pas over gaan nadenken wanneer het echt nodig is. Volgens de producent is het vragen naar de volgende Bond hetzelfde als 'een pasgetrouwde vrouw vragen wie haar volgende man zal zijn'.

Wat vindt Daniel Craig ervan?

Alhoewel Craig zelf niet vind dat een vrouw de rol van Bond op zich moet nemen, is de acteur wel van mening dat meer rollen van zijn kaliber uitgedeeld moeten worden aan vrouwen.
Wie James Bond ook gaat spelen, de tijden van Bond zijn nog lang niet voorbij. Wanneer de eerstvolgende Bond uitkomt, en wie hem zal spelen, is nog onduidelijk. Desondanks zal de film ongetwijfeld een mega succes worden.

Populair Nieuws