Speelt deze acteur Lucia in GTA 6?

News
woensdag, 27 december 2023 om 13:00
gta 6f1701953898
Onlangs verscheen de eerste trailer voor GTA 6. Deze onthulde onder andere de hoofdpersoon van de game. Zoals geruchten al beweerden gaat het om een vrouw, genaamd Lucia. Fans denken nu te weten wie haar speelt in de game.
Er is nog niet bijzonder veel bekendgemaakt over GTA 6. De game moet in 2025 uitkomen voor PS5 en Xbox Series X, maar verder heeft Rockstar niet veel onthuld. Het is bijvoorbeeld nog onbekend wie de hoofdrollen spelen in de game.
Maar fans denken te weten wie Lucia speelt in de game. Op basis van de stem en fysieke gelijkenissen zijn velen het eens dat de sporen naar Manni L. Perez leiden. Dat is geenszins zeker, maar er zijn een paar aanwijzingen. Perez geeft in een interview bijvoorbeeld aan dat haar carrière in een transitie zit naar stemwerk en motion capture.
Ook vinden veel fans dat ze in een ander interview nerveus lijkt wanneer ze gevraagd wordt naar eventuele betrokkenheid bij GTA 6, wat gezien wordt als een teken dat ze er niets over mag zeggen. Ook is ze te zien geweest in de Law & Order-franchise, waar Rockstar vaker talent vandaan lijkt te halen. Steve Ogg (Trevor Philips) en Ned Luke (Michael De Santa) speelden ook in Law & Order voor ze in GTA 5 verschenen.

Wanneer is de release van GTA 6?

Of Lucia inderdaad gespeeld wordt door Perez zullen we merken wanneer de credits van GTA 6 over het scherm gaan. Dat zal alleen nog even duren. De game verschijnt niet eerder dan 2025, al zou het kunnen dat het vroeg in 2025 wordt.