Dit is wanneer House of the Dragon seizoen 2 op HBO verschijnt

News
dinsdag, 05 maart 2024 om 10:30
matt smith as prince daemon targaryenf1656440092
Het lijkt erop dat we al eerder kunnen genieten van House of the Dragon seizoen 2 dan verwacht. Warner Bros. Discovery heeft namelijk onthuld wanneer het nieuwe seizoen verschijnt op HBO en HBO Max.
Het eerste seizoen van House of the Dragon verscheen in de zomer van 2022 en sindsdien kunnen fans niet wachten totdat de serie verder gaat. Het is al een tijdje duidelijk dat seizoen ergens in 2024 moet verschijnen, maar Warner Bros. Discovery hield de lippen stijf op elkaar.
Daar is nu verandering in gekomen. J.B. Perrette, de streaming- en gaming-baas van het bedrijf, heeft namelijk laten weten dat House of the Dragon seizoen 2 in juni zal verschijnen op HBO en streamingdienst HBO Max. Dat deed de topman tijdens een interview op het Morgan Stanley’s Technology, Media and Telecom Conference, zo meldt Variety.

Release eerder dan verwacht

De aangekondigde releasedatum is sneller dan verwacht. Acteur Matt Smith gaf namelijk eerst aan dat de release gepland stond voor augustus. Daarmee zou seizoen 2 precies twee jaar na seizoen 1 verschijnen. De productie van het nieuwe seizoen duurt zo lang, omdat het maandenlang heeft stilgelegen door de stakingen in Hollywood.
Smith zal in het tweede seizoen weer verschijnen als Daemon Targaryen, naast collega’s Emma D’Arcy, Olivia Cooke, Steve Toussaint, Rhy Ifans en Eve Best. Voor het tweede seizoen worden er ook nieuwe namen aan de cast toegevoegd, waaronder Abubakar Salim, Gayle Rankin, Freddie Fox en Simon Russell Beale.

Populair Nieuws