‘The Office wordt ook een soort MCU’

News
donderdag, 21 maart 2024 om 17:00
the officef1631611942
Er is al een tijdje sprake van een nieuw The Office-project. Volgens Deadline wordt het alleen geen traditionele reboot of zelfs een vervolg. Het lijkt zelfs dat de nieuwe serie een soort MCU maakt van The Office.
Er is een nieuwe The Office-serie in ontwikkeling. Die heeft nog niet definitief groen licht, maar het voorstel voor de serie krijgt steeds meer vorm. Het zou bijvoorbeeld geen reboot worden en ook niet echt een vervolg op de bestaande serie, maar een nieuwe serie die zich afspeelt in hetzelfde universum.
In de serie zou er wederom een documentaire gemaakt worden over een groep collega’s bij een bedrijf. Maar het zou een volledig nieuwe cast zijn en zelfs een heel ander bedrijf. Dunder Mifflin en zijn medewerkers lijken dus geen groot onderdeel van de serie.
Ondanks dat de originele cast niet in een vaste rol terugkomt, is het wel mogelijk dat er af en toe één castlid voorbij komt. Daaraan zou dan ook te merken zijn dat de series een universum delen. Een volledige reünie van de originele The Office-cast is volgens bronnen die bekend zijn met het nieuwe project niet aan de orde.

Nieuwe The Office serie strikt gepaste maker

De nieuwe serie wordt ontwikkeld door Greg Daniels, die ook verantwoordelijk was voor de Amerikaanse versie van The Office. Hij krijgt dit keer alleen hulp van Michael Koman, die heel geschikt lijkt voor de klus. Koman maakte eerder namelijk de serie Nathan For You, die ook een comedy in de stijl van een documentaire was.