House of the Dragon seizoen 1 finale is al gelekt

News
zaterdag, 22 oktober 2022 om 11:30
2021 05 06 house of the dragon hightowerf1620288247
Kijkers van House of the Dragon moeten dit weekend goed oppassen voor spoilers. De finale van seizoen 1 is namelijk gelekt. HBO is er wel al achter hoe deze lek heeft kunnen gebeuren.
House of the Dragon seizoen 1 komt op zondag 23 oktober tot een einde. Een paar dagen voor de aflevering uitkomt, is de seizoensfinale uitgelekt en gaat het rond op het internet. Dit nieuws werd door sociale media gebruikers ontdekt en later bevestigd door IGN. Er is mogelijk wel al bekend hoe de lek heeft kunnen gebeuren. The Hollywoord reporter meldt namelijk dat een HBO woordvoerder heeft gezegd dat de lek door een distributie partner van HBO Max komt. HBO is er dan ook teleurgesteld dat dit is gebeurd en probeert de aflevering zoveel mogelijk offline te halen.

Is House of the Dragon een succes op HBO Max?

House of the Dragon doet het aardig goed op HBO Max. De serie had de tweede aflevering alweer meer kijkers dan bij de première en nu trekt het zelfs meer kijkers dan de Lord of the Rings serie 'The Rings of Power'. Er zijn dus genoeg redenen om de serie een kans te geven, vooral voor de Game of Thrones fans onder ons.
Game of Thrones-schrijver George R.R. Martin is ook tevreden met de serie. Hij heeft een acteur uit House of the Dragon zijn complimenten gegeven. Hij hoopt verder wel dat de serie vier seizoenen krijgt. Volgens hem kan het verhaal anders niet goed afgerond worden.