Populaire Too Good To Go app laat je eten goedkoop inslaan

News
zaterdag, 22 oktober 2022 om 11:00
too good too gof1666385363
Er is weer een app in de App Store en Google Play Store te vinden die enorm in populariteit stijgt. De Too Good To Go app geeft namelijk voor een koopje eten weg dat op het punt staat om weggegooid te worden. Vooral in deze tijd komt deze app goed van pas.
De Too Good To Go app wordt steeds populairder onder Nederlanders. De app komt oorspronkelijk uit Denemarken en is daarna snel de wereld over gegaan. De app heeft als doel om voedselverspilling tegen te gaan en laat bedrijven zoals supermarkten, restaurants, bakkers en visboeren, overgebleven eten voor een lagere prijs aanbieden. Deze bedrijven kunnen op een bepaald moment van de dag aangeven dat ze boxen met eten over hebben die afgehaald kunnen worden, gebruikers van Too Good To Go die in de buurt wonen, kunnen deze boxen claimen en ze dan op de genoemde tijd ophalen. Vaak is dit nog dezelfde dag of anders de volgende dag.
Het is wel een mysterie wat er in de box zit. Er staat voor het reserveren van een pakket wel hoeveel de waarde ervan is en deze is ook accuraat. Zo biedt Dunkin Donuts een doos van zes donuts voor 4,99 euro aan, terwijl dit volgens de adviesprijs, normaal gesproken rond de 14,99 euro is. Als je dus krap bij kas zit of graag koopjes jaagt, is Too Good To Go een app die je zeker in de gaten moet houden.

De Too Good To Go app gaat voedselverspilling tegen

Naast dat voedsel goedkoop aangeboden wordt aan consumenten, is het voornaamste doel van To Good Too Go om voedselverspilling tegen te gaan. RTL Nieuws heeft in 2020 dan ook al laten weten dat de app toen 5 miljoen maaltijden heeft gered. Met de populariteit die de app nu ook in Nederland heeft, kunnen de makers nog meer hun doel bereiken.

Populair Nieuws