House of the Dragon nu helemaal gratis te kijken!

News
maandag, 05 september 2022 om 14:00
2021 05 06 house of the dragon targaryenf1661985075
House of the Dragon is onlangs in première gegaan en kon meteen rekenen op miljoenen kijkers. Ergens viel dat natuurlijk wel te verwachten van een Game of Thrones-prequel. Mocht je zelf nog niet overtuigd zijn, dan kun je de prequel nu gratis kijken.
Wie dacht dat fantasy-liefhebbers al hun aandacht vandaag aan de première van The Rings of Power konden geven heeft het mis. HBO steekt daar namelijk een stokje voor met House of the Dragon. Je kunt de eerste aflevering nu gratis kijken op YouTube.
Normaal gesproken moet je geabonneerd zijn op HBO Max om House of the Dragon in Nederland legaal te kijken. Dat is niet bijzonder duur, maar als je nog niet zo overtuigd bent van de dienst kan het handig zijn om een serie gratis uit te testen. Dat geldt natuurlijk ook als je na het einde van Game of Thrones niet zeker weet of je je aan een spin-off wil wagen.

Waar gaat House of the Dragon over?

House of the Dragon speelt zich zo’n 200 jaar voor Game of Thrones af. In de serie zijn de Targaryens op het hoogtepunt van hun macht. Maar interne strijd over de troonopvolging brengt daar verandering in.
Als je de eerste aflevering op YouTube hebt gezien kun je nog negen afleveringen zien op HBO Max. Die verschijnen wekelijks op de dienst en de derde verschijnt in de nacht van zondag op maandag. Overigens is een tweede seizoen ook al bevestigd.