Prime Video toont nieuwe Lord of the Rings beelden

News
donderdag, 04 augustus 2022 om 11:20
lord of the rings the rings of powerf1644842804
Over een klein maandje is het eindelijk tijd voor de Lord of the Rings-serie van Amazon Prime Video. De marketing is dan ook in volle gang. Er zijn bijvoorbeeld weer nieuwe beelden, die ook een klein beetje achter de schermen duiken
In een nieuwe video heeft Amazon het nodige onthuld over The Rings of Power. We zien Galadriel door Midden-aarde trekken en er is veel actie te zien. Maar de video laat ook de showrunners even aan het woord.
Zij laten weten dat The Rings of Power een verhaal vertelt dat zich afspeeld in de zogenaamde Second Age van Midden-aaarde en bovendien nog niet eerder is verfilmd. De beschrijvingen van Tolkien zijn ook een stuk minder uitgebreid dan bijvoorbeeld The Lord of the Rings. De kwaadaardige Morgoth is in dit tijdperk verslagen en er heerst vrede.
Toch zint het de elf Galadriel niet. Zij is er niet van overtuigd dat het kwaad uit de wereld is verdwenen en dus gaat ze op zoek naar Sauron. Dat doet ze niet alleen, want zoald de showrunners zeggen: elk goed avontuur heeft een fellowship nodig.

Wanneer is de release van The Rings of Power?

The Rings of Power is vanaf 2 september te zien op Prime Video. Zoals gezegd speelt de serie zich ver voor de bekende Lord of the Rings-boeken en films af. De serie wil zich dan ook onderscheiden van Peter Jacksons filmtrilogie, al is een terugkeer van Ian McKellen als Gandalf niet uitgesloten.