House of the Dragon enige GoT-serie die officieel is goedgekeurd door HBO

News
woensdag, 30 juni 2021 om 14:00
game of thronesf1615818388
Het leek erop dat fans van Game of Thrones nog veel series hebben om naar uit te kijken. HBO heeft nu alleen duidelijk gemaakt dat House of the Dragon de enige show die is officieel is goedgekeurd tot nu toe.
Game of Thrones was een immens populaire serie die elk week miljoenen kijkers naar HBO trok, ondanks het voor velen tegenvallende laatste seizoen. Het is dan ook geen gekke gedachte dat de zender het fantasy gat zelf wil opvullen, in plaats van het over te laten aan Netflix met The Witcher of Amazon met The Lord of the Rings.
Het leek er dan ook op dat er al veel spin-off series in het verschiet liggen voor fans van de franchise, maar daar is nog geen zekerheid over. Casey Bloys, de Content Chief van HBO, heeft namelijk tijdens een persevenement bij WarnerMedia gezegd dat House of the Dragon de enige GoT-serie is die is goedgekeurd. Dat meldt IGN.

Welke GoT-series komen er mogelijk nog aan?

Als het aankomt op scripts en nieuwe ideeën voor Game of Thrones-series zitten ze bij HBO in ieder geval niet stil. Zo heeft de zender bevestigd dat er naast House of the Dragon nog drie andere spin-off series in ontwikkeling zijn. Daarnaast wordt er ook gewerkt aan een Dunk & Egg-project en lijkt er zelfs een anime-serie te komen.
Voorlopig is House of the Dragon dus de enige GoT-serie waarvan we zeker weten dat die eraan zit te komen. De cast van die show is ook al onthuld en we weten dat de serie ergens in 2022 op HBO moet verschijnen.