Stranger Things seizoen 4 foto verraadt toestand Hopper

News
woensdag, 30 juni 2021 om 14:30
stranger thingsf1625052589
Terwijl druk gefilmd wordt voor Stranger Things seizoen 4 verschijnen er zo nu en dan foto's van de cast. In dit geval deelt David Harbour, die Hopper speelt in de serie, een foto die de toestand van zijn personage in Stranger Things seizoen 4 een beetje verraad.
De castleden van Stranger Things seizoen 4 houden er wel van om regelmatig wat te delen van hun avonturen en zo ook David Harbour. Het personage wat David Harbour vertolkt, Hopper, is een publiekslieveling en daarom zal de nieuwe foto op het Instagram-account van Harbour misschien wat zorgen opwekken bij fans. De geliefde politie-agent draagt op de foto namelijk een uniform wat bij een Russische gevangenis hoort.
Nou zagen we aan het einde van Stranger Things seizoen 3 al een teaser dat een Amerikaan gevangen was genomen door de Sovjet-Unie nadat Hopper het portaal naar de Upside Down probeerde te sluiten. In Stranger Things seizoen 4 lijkt het duidelijk te worden dat het om Hopper draait en dus mogen we ons verheugen op de avonturen van Hopper in de Sovjet-Unie. Het wachten zal alleen nog wel even duren.

Stranger Things seizoen 4 in 2022

Helaas komt Stranger Things seizoen 4 pas in 2022 vanwege problemen tijdens de opname met, je raadt het al, Corona. Het vierde seizoen van de populaire Netflix-serie wordt nog niet het laatste, maar het zal langzaam op gaan bouwen naar een climax voor de gehele serie. De finale voor de serie wordt namelijk al geschreven op de achtergrond, of Hopper daar een deel van uit gaat maken na zijn tijd in een Russische gevangenis is nog even de vraag, maar laten we hopen van wel.

Populair Nieuws