Filmen Lord of the Rings serie van Amazon duurt gevaarlijk lang

News
woensdag, 30 juni 2021 om 10:00
lord of the ringsf1625037410
Net als de Lord of the Rings-films van Peter Jackson, neemt ook Amazon de tijd voor het filmen van de Lord of the Rings serie die in ontwikkeling is. De Middle-earth serie heeft al meerdere vertragingen opgelopen door COVID-19 en nu is het zelfs voor de cast een beetje vaag wanneer het filmen precies klaar is.
Door het coronavirus liep het filmen van de Lord of the Rings serie van Amazon maarliefst vijftien maanden vertraging op. Het filmen van de serie is dan ook nog steeds bezig. Nu heeft Benjamin Walker het boekje open gedaan over hoe het er nu met de productie voorstaat.
"Het is allemaal een beetje vaag", vertelt Walker tegen Collider. "We zijn hier al een hele tijd en ze laten ons gaan wanneer ze klaar zijn met ons." Walker laat wel weten dat hij enorm uitkeek naar het maken van de serie in hetzelfde interview. "Ik was een groot fans als kind en dat ben ik nu nog steeds. Uiteindelijk is het een situatie die aan je zou gaan knagen als je nee had gezegd. Je hele leven zou je je afvragen of jij die rol niet had kunnen spelen als je het gewoon gedaan had."

Lord of the Rings serie van Amazon kost een fortuin

Veel details rondom de Lord of the Rings serie van Amazon zijn er verder nog niet. Vrijwel alles rondom de productie wordt geheim gehouden. Walker laat dan ook weten dat fans blij zullen zijn dat ze vooraf maar zo weinig weten over de serie.
Wel gaan er geruchten rond over het budget van de serie. Amazon zou namelijk bijna een miljard dollar uitstallen voor de serie, waarmee het de duurste TV-productie aller tijden zou worden. De serie moet ergens in 2022 verschijnen, maar heeft verder nog geen specifieke releasedatum. Wel heeft Amazon al een tweede seizoen van de serie besteld.

Populair Nieuws